CNC Bewerkingscentrum

In 2021 heeft Willie’s hout bv haar machinepark uitgebreid met een CNC Beweringscentrum. Begin maart 2021 is gestart met de plaatsing van een Saomad Woodpecker Just 3500.

Hiermee zijn we van een ambachtelijke kozijn productie naar een ultramodern bewerkingscentrum overgestapt. Op het hightech bewerkingscentrum worden onderdelen geproduceerd voor Ramen, Deuren, Kozijnen en Schuifpuien.

Deze machine is in staat om alle bewerkingen aan de onderdelen uit te voeren zoals contramallen, profileringen, inkrozingen, wisselsponningen, togen en vingerlassen. Deze bewerkingen worden in dezelfde op spanning uit gevoerd wat resulteert in een hoogstaand resultaat met uiterste precisie en een hoog afwerkingsniveau.

De machine is voorzien van een innovatief systeem met in en uitvoer baan, hierdoor werk de machine onderdeel voor onderdeel af zonder dat er een operator bij aanwezig is. de aansturing van de machine gebeurd vanaf kantoor waar de gegevens worden ingevoerd in het matrix kozijn software pakket.

Met deze uitbreiding is Willie’s hout in staat een Hoog kwalitatief product te kunnen aanbieden met een snelle levertijd, en dit tegen een concurrerende prijs.

Bent u opzoek naar Ramen – Deuren – Kozijnen – Draaikiepramen – Schuifpuien – Kraal kozijnen in oude stijl, neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Saomad Woodpecker Just 3500